Welkom ...

Stichting de Kern - Zwolle

Doelgroep: auditieve beperking, autistische stoornis, chronisch ziek, doofblindheid, meervoudige beperking, psychische beperking, verstandelijke beperking, visuele beperking
Leeftijd: 0-55

De Kern is een instelling voor Algemeen Maatschappelijk Werk en Sociaal Raadslieden. 

Maatschappelijk werk ondersteunt, begeleidt of adviseert u als u een probleem heeft waar u zelf niet uitkomt. bv. financiele problemen, relatie problemen en verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. Een afspraak maken is niet nodig, u kan langskomen op een van de spreekuren. Daarnaast biedt AMW ook de mogelijkheid om online aan te melden. Dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week, echter alleen bij problemen die niet spoedeisend zijn.

Sociaal Raadslieden wijst mensen de weg in het doolhof van (sociale)voorzieningen, regelingen en instanties. Sociaal Raadslieden biedt praktische hulp en functioneert als wegwijzer en adviseur op het gebied van uitkeringen, werk & inkomen, belastingen, wonen, consumentenzaken, juridische kwesties, personen- en familierecht, onderwijs, gezondheid, welzijn en vrije tijd en relatie burger-overheid.

 

Lees meer op www.stdekern.nl

Bezoekadres Straussplein 5
8031 AE Zwolle
Postadres Straussplein 5
8031 AE Zwolle
Telefoon 038 425 88 88
Fax 038 425 88 89
Website www.stdekern.nl
E-mail
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door
Lees meer over...
Keurmerk